De specialist in verzekeringen

Verzekeringsmakelaar Van Dille Verzekeringen te Brugge, West-Vlaanderen biedt een brede waaier verzekeringen aan:  

  • Levensverzekeringen of verzekeringen met uitgesteld kapitaal: De verzekeraar betaalt een op voorhand afgesproken bedrag uit.  Op voorwaarde dat u nog leeft op de einddatum van het contract
  • Pensioensparen: Met pensioensparen spaart u een aanvulling op uw pensioen bijeen.  Geniet bovendien van een belastingvoordeel van 30% op het gestorte bedrag.  Er zijn twee soorten beleggingsformules: een pensioenspaarverzekering en een pensioenspaarfonds.  Start u op jonge leeftijd met pensioensparen, dan levert een pensioenspaarfonds het meeste op.  Op latere leeftijd kiest u best voor een pensioenspaarverzekering.  Een pensioenspaarverzekering garandeert een minimaal jaarlijks rendement.
  • Uitvaartverzekeringen:  Een uitvaartverzekering dekt de kosten van een begrafenis of een crematie.  U regelt hiermee uw begrafenis op voorhand.  Zo komen uw nabestaanden niet voor verrassingen te staan.  De kosten van de begrafenis zijn hiermee gedekt.  U hoeft zich geen zorgen te maken over bijkomende administratieve zaken.
  • Ongevallen- en schadeverzekeringen:  Een ongevallenverzekering keert een vergoeding uit voor lichamelijke ongevallen.

 

Ook voor bankproducten, spaarproducten, kredieten en kluizenverhuur moet u bij Vandille Verzekeringen zijn.


Kortom, Vandille Verzekeringen biedt u als verzekeringsmakelaar alle verzekeringen en dit van vele maatschappijen zoals Axa Belgium verzekeringen, Fidea, Mercator, Allianz, Nateus, Delta Lloyd, Generali, AG Insurance, DKV, DAS, Euromex en Mondial Assistance.  We zijn bovendien erkend Brocom lid.  Alles wordt in de sfeer van persoonlijk onthaal en persoonlijk advies afgehandeld.

Bent u op zoek naar een verzekering? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog op 050 352146 !

 

Verzekeringskantoor Van Dille Verzekeringen te Brugge, West-Vlaanderen

Map

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Vandille in Brugge: uw verzekeringsmakelaar voor axa verzekeringen